söndag 29 mars 2009

Bältet - En nödvändig accossear

En riktigt snygg och nästan nödvändig accessoar som man bör använda sig av dagligen är en sån enkel sak som bältet. Kör man utan bälte så tycker jag det ser ut som det är något som saknas på byxan. Till vardags passar det ypperligt med ett vanligt enkelt svart läderbälte om man känner för att vara lite mer neutral och inte vill sticka ut allt för mycket. Det svarta klassiska läderbältet fungerar absolut till lite mer festligare tillfällen också.

I tidigare inlägg har jag skrivit att färg kommer mycket starkt i vår och att man bör satsa på både färgade skor och färgade chinos, kanske dock inte tillsammans. Men om man känner för att ha något färgat men inte riktigt vågar gå på en grön byxa eller ett par röda skor så är bältet en bra start. Ett par snygga vanliga blåjeans eller ett par beiga chinos i kombination med ett snyggt bälte gör att man får fram en helt ny byxa och kan enkelt matcha detta med antingen en t-shirt eller skjorta. Jag personligen tycker att bältet är alldeles för underskattat och hoppas att många inser detta och ser vilken enorm skillnad det gör med ett bälte i byxan! Nedan kommer lite snygga bälten, i olika prisklasser:


Detta vita skärp är både riktigt snyggt, vårfräscht och enkelt på samma gång. Bältet är från H&M och kostar endast 98.00 sek. Priset är kanon för ett sånt här bälte, jag känner personligen att jag inte skulle vilja lägga allt för mycket pengar på ett sånt här "enkelt" bälte utan då kunna unna sig ett till istället.

Till vänster är ett bälte från Red Collar Project. Ett snyggt upplägg att lingen på bältet inte är på mitten utan en bit ner. Priset för detta bälte ligger på 198.oo sek. På stayhard.se hittar du detta objekt.




På solo hittar du en mängd olika tygbälten. De flesta i olika färgkombinationer. Riktigt snygga och klassiska. Bra kvalitet till ett bra pris. Pris per styck är 198.00 sek.











Detta grymt snygga röda bälte är från anderson´s och du hittar det på my-wardrobe.com Priset för detta ligger på runt 1020 sek och vill man lägga några extra kronor på ett bälte så tycker jag absolut att man ska satsa på ett sånt här. På samma sida hittar du bältet i fler färger och även andra grymt snygga bälten, men man får räkna med att lägga några extra slantar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar